Hogyan engedélyezhetem a PHPMail () szolgáltatást a fiókomon?

A PHPMail () biztonsági okokból az s20, 21, 22, 26, 28, 29 szerveren le van tiltva. Kérjük tekintse meg hogyan engedélyezheti ezt az üzenetek küldéséhez PHP-n keresztül.

Úgy döntöttünk, hogy letiltjuk ezt a levelezési funkciót, mert a mail () függvényt a hálózatunk felhasználói gyakran használták spam és más kéretlen e-mailek küldésére.

Ennek célja az IP-címeink / szolgáltatásunk hírnevének védelme, valamint annak biztosítása, hogy az Ön domain nevei ne kerüljenek  RBL-listára és spamlistára.

Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy PHP SMTP csatlakozást vagy bővítményt használjanak e-mailek SMTP-n keresztül történő küldéséhez. További előnyei vannak az üzenetek továbbításának SMTP-n keresztül, többek között az, hogy az összes kimenő levelét a MailChannels kézbesítési szolgáltatáson keresztül továbbítjuk.

Ha WordPress-t használ, javasoljuk, hogy telepítsen egy  WordPress bővítményt , amely lehetővé teszi az SMTP-n keresztüli továbbítást. Pl Easy WP SMTP, WORDPRESS SMTP, stb..

Miért nem javasoljuk a PHPMail () használatát?

Ha egy e-mailt küld a PHP mail, például egy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, az üzenet feladója a szerver nevét tartalmazó email cím lesz, pl:
felhasznaloneve@s20.cweb.hu

De a PHP átalakítja, hogy a küldő e-mailcíme “szebb” legyen, például ” te@sajatdomainod.hu “.

A probléma itt az, hogy sok címzett spamszűrője ezt „hamisításnak” érzékeli, és  SPAM-ként jelöli meg az üzenetet.

Hogyan engedélyezhetem a PHPMail () szolgáltatást a fiókomon?

Először is ez erősen nem ajánlott!!!

Ha azonban elkerülhetetlenül szükség lenne rá, hogy a PHP levelezés engedélyezve legyen, akkor ezt engedélyezheti a cPanel Select PHP Version-on keresztül …

1.) Jelentkezzen be a cPanelre

2.) Kattintson a “Select PHP Version” elemre

 

 

3.) Válassza az „Opciók” lehetőséget

 

 

4.) Módosítsa a ‘sendmail_path’ értéket ‘/usr/sbin/sendmail -t -i’ értékre

 

itt: CpanelLevelezés
Hasznos volt ez a segítség?