CWWP – Prémium WordPress bővítmény

A CWWP bővítmény 2024 Június 01-től érhető el minden WordPress Tárhely vásárlónk számára..

Ez a plugin forradalmasítja az élményt, lehetővé téve a bővítmények és témák telepítését és frissítését közvetlenül a WordPress vezérlőputból. Megtestesíti a nyílt forráskódú hatékonyságot és a könnyű használhatóságot. Az alábbi leírásban a bővítmény használatához nyújtunk segítséget.

1. Töltse le a bővítményt

Minden WordPress tárhely vásárló a “Tárhelye elkészült – WordPress Adatok” levelében megtalálható a CWWP bővítmény letöltéséhez tartozó link, valamint az Api kódja. Töltse le a saját gépére a cwwp.zip fájlt.

2. Telepítés

Nyissa meg wordpress weboldalát, és lépjen a Vezérlőpultba(admin oldalára)

Nyissa meg az új bővítmény hozzáadása menüt:

3.Válassza ki a Bővítmény feltöltése opciót

4.Válassza ki az előzőleg a saját gépére letöltött cwwp.zip fájlt

Majd nyomja meg a Telepítés gombot

5. Nyomjon a Bővítmény bekapcsolása gombra

6. Adja meg a tőlünk kapott API kódját

A bal oldali menüben megjelenő CWWP menüben nyissa meg a bővítményt adja meg a kapott API kódját, majd nyomjon a Connect feliratra és várja meg a csatlakozást.

7. Szinkronizálja a bővítményeket a legfrissebb verziókra

8. Nyissa meg a Pluginok és Témák menüt

9. Telepítse a prémium bővítményeket, témákat

A bővítményben több mint 2500db plugin és 800db téma érhető el, ezek a jobb oldali menüben kategorizálva vannak, valamint a keresőben adhatja meg az Önnek szükséges plugin/téma nevét. A kiválasztott bővítményt azonnal telepítheti is a felületről.

Sikeres telepítés után Installed állapotra vált át a státusza a bővítménynek:

A telepített kiegészítőket a Telepített pluginok menüben láthatja, frissítheti és kezelheti:

Megjegyzések

Nem minden plugin, sablon telepíthető közvetlenül az alkalmazásból. Ha egy kiegészítő több összetevőt is tartalmaz, azt a saját gépére kell letöltenie, kicsomagolnia, és a kicsomagolt mappában található .zip fájlokat szokásos módon a Bővítmények menüben telepítenie. Erről a bővítmény tájékoztatja:

Ha már rendelkezik valamely prémium plugin előző verziójával, azt a Bővítmények menüben kapcsolja ki és törölje, majd a CWWP pluginból telepítse újra. A már elvégzett munkája, beállításai nem vesznek el.

 

 

 

Nem biztosítunk licencet a bővítményekhez a témák és bővítmények előre aktiválva vannak. A telepített kiegészítőket nem tudja automatikusan frissíteni a készítők oldaláról, ezt a CWWP alkalmazásból  teheti meg.
Ha olyan bővítményt vagy témát talál, amely igazán tetszik, javasoljuk, hogy támogassa a fejlesztőt, és vásárolja meg közvetlenül tőlük.
A letöltött kiegészítők működésében műszaki támogatást nem tudunk nyújtani Ez azt jelenti, hogy ha telepít egy bővítményt vagy témát, és az nem úgy működik, ahogyan azt gondolná, akkor vagy közvetlenül a készítőtől kell megvásárolnia a terméket (a link minden termékoldalon található).
Alternatív megoldásként felkereshet néhány hasznos WordPress közösségi fórumot.
A CWWP plugin harmadik féltől származó termék. Közvetlen ráhatásunk azok tartalmára nincs, ezért az esetlegesen felmerülő hibákért felelősséget nem tudunk vállalni. Mindenki csak saját használatra, és saját felelősségére telepítse fel a kiegészítőket. A  kiegészítők hozzáférésének változtatási jogát fenn tarjuk.
itt: Programok, scriptek
Hasznos volt ez a segítség?